Мебели за дома

Мебели Бургас - най добрите цени за мека мебел

събота, 7 януари 2012 г.

Как се местят мебели

мека мебел , МебелиДнес в този блог за мебели ще ви споделим полезна информация как да пренесете своите мебели , когато се местите. Дали сте си закупили нов апартамент,решили сте да правите разместване, сменяте квартирата или просто правите разместване между апартаменти или по приятелски - тази статия ще Ви е от полза.
В зависимост от това каква мебел желаете да пренесете на друго място - трябва да се съобразявате с различни изисквания.
Например когато искате да придвижите мека мебел - един диван:
При преминаване през врати или през множество завой , изкачване или слизане по стълби - трябва да бъдете много внимателни с Вашите мебели , защото колкото и за с
мебели,mebeli
табилни да смятате мебелите си - те са твърде податливи дори и на най-малкия допир , удар или изтърване. За целта е нужно да се подсигурите със стреч фолио, картон или някаква изкуствена вата , с която да увиете своя диван. Най-добрия метод за пренасяне на мека мебел и главно дивани е Първо един слой картон ( обвит около целия диван ) и отгоре обвит със стреч фолио. Така шанса да скъсате скъпата кожа или дамаска на Вашия диван ще бъде най-малка.
За корпусната мебел - като маси , скринове , секции , спални ,легла и други е най-добре първо да бъдат разглобени. Това също не е лесна задача, защото съществува риск да нараните материала, от които са изработени мебелите. За да пристъпите към разглобяването трябва първо да сте наясно - кое може и кое не може да бъде разглобено.
Трябва да се действа много нежно и със сигурност не трябва да разчитате само на себе си - извикайте поне още един човек да Ви помогне с разглобяването на мебели. Защото първо ще се справите по-бързо и ще нанесете възможно най-малко поражения на самата мебел.
След Като ги разглобите може да приложите метода упоменат по-горе с картона и фолиото. Ако изпълните тези съвети ще опазите максимално своите мебели за дома! Успех  :) http://www.outletceramica.com 

Няма коментари:

Публикуване на коментар